Algemene Voorwaarden

Leveringsvoorwaarden thehouseofpictures.nl

Bestellingen worden volgens onderstaande voorwaarden aangenomen en verwerkt. De opdrachtgever aanvaardt deze voorwaarden bij het plaatsen van een bestelling.

DuPho Algemene Voorwaarden (augustus 2016)
General Terms and Conditions Fotografen Federatie – Dutch Photographers Federation (August 2016)

Levertijden
De levertijden die op de site worden aangegeven zijn representatief voor de gemiddelde levertijden. Zij kunnen niet de reden zijn voor een schadevergoeding, een nietigverklaring van een bestelling of enig andere vorm van schadevergoeding.

Korting en actiecodes
Actie en promotiecodes worden niet in geld uitgekeerd. Actiecodes die thehouseofpictures.nl uitgeeft zijn geldig voor genoemde termijn. In dien geen termijn genoemd wordt, is de boncode 1 jaar geldig na afgifte.

Garantie
Bij aantoonbare (productie) fouten bieden wij een garantie tot 14 dagen na levering van het product. Thehouseofpictures.nl vervaardigt en levert producten conform specifieke wensen van de klant. Onze producten zijn maatwerk. Een wettelijk herroepingsrecht is daarom niet van toepassing.

Klachten
Klachten kunnen door thehouseofpictures.nl alleen worden erkend indien ze betrekking hebben op (aantoonbare) productiefouten aan geleverde producten.

Eigendomsrecht
De fotograaf/illustrator heeft en behoudt alle auteurs-en andere rechten betreffende aangeleverd beeldmateriaal. Thehouseofpictures.nl kan nooit op enige wijze daarop worden aangesproken of aansprakelijk worden gesteld.

Privacybeleid
Lees hier ons privacybeleid.